Massimiliano Allegri på Real Madrids radar

Massimiliano Allegri på Real Madrids radar

Allegri kan ersätta Zinedine Zidane i sommar

Trots att Zinedine Zidane tog över klubben mitt under säsongen och har kontrakt kan fransmannen lämna tränarposten i sommar, och Massimiliano Allergi sägs vara en möjlig ersättare.

Ryktena börjar skjuta i höjden angående en renovering i Real Madrid till nästa säsong. Marängerna spelar ikväll mot Levante på bortaplan då man ska försöka glömma förlusten mot Atlético Madrid i helgen. Laget har gett upp i kampen om ligaspelet men kommer satsa på allting på Champions League för att rädda en usel säsong.

Skulle det inte gå vägen för den spanska storklubben denna säsong sägs det att Zinedine Zidane kan komma att lämna tränarposten redan till sommaren, vilket även är något som fransmannen hintade om på tisdagens presskonferens.

– Jag vet inte hur det kommer se ut i sommar, jag vet inte ens vad som kommer att hända om tre månader, säger Zidane när han blev frågad om framtiden.

Tränarens uttalande har satt fart på spekulationerna om en ersättare och på listan finns bland annat Ernesto Valverde (Athletic Club), Mauricio Pochettino (Tottenham) och Joachim Löw som är förbundskapten i det tyska landslaget. Nu har även ett nytt namn kommit upp. Enligt den italienska tidningen Gazzetta dello Sport ska Massimiliano Allegri som för närvarande tränar Juventus vara en i mängden av de tränare som Real Madrids president Florentino Pérez vill hämta in om projektet med Zidane inte skulle gå som man hoppats.

 

Allegri har kontrakt med Juventus till och med sommaren 2017 och har en lön på 2,4 miljoner euro. Tränaren sägs dock vara inne i förhandlingar om en kontraktsförlängning med ’den gamla damen’

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply