Officiellt: Watford värvar Mario Suarez

Officiellt Watford värvar Mario Suarez

Mario Suarez klar för Premier League-klubb

Watford har gjort klart med Fiorentinas mittfältare Mario Suarez, meddelar man på sin officiella hemsida. Spelaren har skrivit på för fyra och ett halvt år.

Igår kväll kunde Watford presentera ett nyförvärv i slutet av transferfönstret. Det är Mario Suarez från Fiorentina som ansluter sig till Premier League-klubben. 28-åringen har tecknat ett avtal som sträcker sig fyra och ett halvt år framöver och enligt The Guardian landade övergångssumman på omkring 4 miljoner pund.

Framgångsrik i Atlético

Mittfältaren är fostrad i Atlético Madrid, där han spenderat hela sin karriär med undantag från några lånesejourer och en period i Mallorca. År 2010 var han tillbaka i sin moderklubb och nådde enorma framgångar på Vicente Calderón, när man bland annat kammade hem La Liga-titeln, vann Copa del Rey och tog sig till final i Champions League.

Han spenderade ytterligare fem år i den spanska huvudstaden, där han under ett års tid hade Watfords Quique Sanchez Flores. som tränare. I juli 2015 flyttade han vidare till Italien för spel i Fiorentina, där han stått för 13 framträdanden den här säsongen.

”Gjort ett fantastiskt arbete”

Spanjoren var mycket nöjd över att affären stod klar, och passar på att hylla sin nygamla tränare.

– Han är en topptränare och har gjort ett fantastiskt arbete vart han än har varit – Getafe, Valencia, Atlético Madrid. Alla kan se vad han gör här och jag tror att det är viktigt för mig att jag känner honom, säger han till klubbens officiella hemsida och fortsätter:

– Jag måste göra mitt bästa för att spela, Watford har gjort en fantastisk säsong som nykomlingar och jag vill verkligen hjälpa laget. Jag ser fram emot att lära känna mina lagkamrater och börja spela för Quique, fansen och för klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply