bet365

Milan vill sno Jovetic från Inter

Stevan Jovetic kan hamna i Milan istället för Inter

Stevan Jovetic sägs vilja återvända till Italien och Serie A och närmast ska en flytt till Inter ha legat. Nu kommer dock uppgifter som säger att Inters bittra rival Milan vill sno åt sig montenegrinen framför ögonen på Inter efter att de misslyckats med köpet av Jackson Martinez. 

Manchester City skall som bekant göra en storstädning av spelartruppen i sommar och en av spelarna som sägs få flytta på sig är 25-årige Stevan Jovetic, som inte lyckats i Premier League efter flytten från Fiorentina i Juli 2013. Närmast ska en flytt tillbaka till Italien och Serie A ligga för den montenegrinske landslagsspelaren. Det har pratats om Juventus och Inter där den sistnämnda ska ligga närmast.

Jovetic representanter ska enligt uppgifter redan ha träffat representanter från den italienska klubben vid två tillfällen för att diskutera en eventuell affär. Men nu kan Inter möjligen få se sig besegrade av deras bittra rivaler från Milano. Enligt uppgifter ska Milan vilja sno den 25-årige anfallaren framför näsan på sina rivaler.

Misslyckades med Martinez

Milan vill förstärka sitt lag i sommar och efter att man misslyckades med att locka till sig den colombianske anfallaren Jackson Martinez, som istället valde Atlético Madrid, ska man nu alltså sikta in sig på Stevan Jovetic. Dessutom fick man se sig besegrade i jakten på den franske mittfältaren Geoffrey Kondogbia, som istället valt just Inter. Så man kan ana lite revanschlust i Milan-lägret.

Stevan Jovetic har ett kontrakt med den engelska klubben som sträcker sig till 2018 och han sägs ha en prislapp på omkring 18 miljoner euro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply