Inter-mittfältare på West Hams radar

Zdravko Kuzmanovic ska enligt Mirror jagas av Premier League-klubben West Ham som vill förstärka laget inför kommande säsong.

Zdravko Kuzmanovic kom till Inter från Stuttgart 2013 och har hunnit fylla 27 år. Den här säsongen gör dock den italienska storklubben om ordentligt och flertalet spelare ska enligt uppgifter offras för att klubben ska nå toppen igen. Kuzmanovic ska vara en av spelarna som Inter vill sälja och nu uppges en klubb vara intresserade av mittfältaren.

Premier League-klubb intresserade

West Ham ska enligt uppgifter vara intresserade av att värva den serbiske landslagsmannen. The Hammers har sedan tidigare fått en ny tränare i Slaven Bilic och värvat Pedro Obiang från Sampdoria, men är alltså ute efter fler värvningar på innermittfältet. Alex Song har åkt tillbaka till Barcelona efter låneperioden hos London-klubben och det kan bland annat vara honom som de vill ersätta.

Det borde inte vara extemt svårt för West Ham att få över Kuzmanovic. Inte bara för att Inter vill dumpa honom, utan även för att den italienska klubben precis gjort klart med Geoffrey Kondogbia som har samma position som Kuzmanovic. Det är inte helt omöjligt att de därför väljer att släppa 27-åringen eftersom de redan har en ersättare klar.

Marseille-spelare också på önskelistan

Även Marseilles yttermittfältare Dimitri Payet ska finnas med på West Hams önskelista och enligt Mirror har The Hammers till och med redan lagt bud på honom. Budet uppges ligga på 14 miljoner pund och om den affären skulle gå igenom skulle det vara klubben näst största övergång efter Andy Carroll som kom till klubben från Liverpool 2013.

West Ham ska också ha pratat med Andre Ayew, men han valde tillslut Swansea. London-klubben är alltså väldigt aktiva på transfermarknaden och jagar fler nyfärvärv.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply