bet365

Officiellt: Inter värvar Kondogbia

Efter många om och men har nu Inter bekräftat på Twitter att klubben värvat den franska mittfältaren Geoffrey Kondogbia från Monaco.

Geoffrey Kondogbia har jagats av många klubbar runt om i Europa efter sin fina säsong i Monaco. Han gjorde bland annat ett mål mot Arsenal i åttondelsfinalen i Champions League och utöver det, gjorde han även mål i U21-EM-kvalet mot Sverige. Han såg länge ut att skriva på för Milan men det ändrades i sista stund och han valde istället att gå till en annan italiensk klubb.

Har skrivit på för rivalen

Det blev istället Milans största rivaler, Inter, som Kondogbia kommer representera nästa säsong.  Sent inatt skrev den italienska storklubben på sin Twitter att fransmannen hade skrivit på kontraktet och att läkarundersökningen kommer görs i skrivande stund. De publicerade även en bild på mittfältaren när han skrev på kontraktet. Kondogbia skrev även två cirklar i Inters färger på sitt Twitter-konto vilket ska betyda att han nu är en Inter-spelare.

Det är oklart vad summan ska ligga på men enligt Football Italia betalar Inter ungefär 40 miljoner euro med alla tillägg och sådant. Det sägs också att 22-åringen har skrivit på ett femårskontrakt som enligt uppgifter ska vara värt ungefär 4.5 miljoner euro per år.

Inga detaljer är alltså givna, det enda man vet är att Kondogbia skrivit på för Inter men vad det är för kontrakt och hur mycket klubben betalar är oklart.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365