Mario Mandzukic kan återvända till Bayern München

Mario Mandzukic kan återvända till Bayern München

Bayern München vill värva tillbaka anfallsstjärnan

Mario Mandzukic lämnade Bayern München för Atlétco Madrid för två år sedan. Men nu uppges anfallaren vara på väg tillbaka till den tyska storklubben.

Mario Mandzukic spenderade två säsonger i Bayern München där framgångarna flödade. Det blev både Bundesliga-titlar och en seger i Champions League för anfallarens del. Men när Robert Lewandowski anslöt sig till klubben hade kroaten det svårt att ta en ordinarie startplats och blev mer eller mindre oönskad på Allianz Arena under Pep Guardiolas ledning. Därför valde han att lämna klubben för spel i Atlético Madrid, där han stannade ett år innan han värvades av fjolårets Champions League-finalist Juventus.

Carlo Ancelotti vill värva Mandzukic

Tidigare i veckan gästade Bayern München Juventus nere i Turin, där hemmalaget stod för en imponerande upphämtning i slutet av matchen (2-2). Mandzukic var en av de bättre spelarna ute på planen med sitt ständigt hårda arbete.

Nu skriver Calciomercato att Bayern vill värva tillbaka 29-åringen inför nästa säsong. Det är sedan tidigare känt att Pep Guardiola tar över Manchester City och kommer att ersättas av Carlo Ancelotti, som ska vara ett stort fan av spelarens kvalitéer. Den kroatiske landslagsmannen har kontrakt med ”den gamla damen” fram till 2019, men ska inte vara helt främmande för att lämna tidigare än så.

Lewandowski går till PSG eller Real Madrid?

En återvändo för Mandzukic innebär givetvis att rykteskarusellen kring Robert Lewandowski tar fart igen. Med tanke på att det inte fanns plats för de båda två tidigare, så ser det inte ut att bli så nu heller. ”Lewy” har varit i storform den här säsongen och placerar sig på en förstaplats i den tyska skytteligan, vilket har medfört stort intresse för hans tjänster av klubbar som Paris Saint-Germain och Real Madrid.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365