Manchester United vill värva Ever Banega från Sevilla

Manchester United vill värva Ever Banega från Sevilla

Ever Banega flyttar till Premier League?

På måndagseftermiddagen kommer uppgifter om att Sevillas argentinske mittfältare Ever Banega kan lämna La Liga för spel i Premier League och Manchester United.

Manchester Uniteds kräftgång fortsätter. I lördags förlorade man hemma mot Southampton med 0-1 i en match där Louis van Gaals mannar endast hade ett avslut på mål under hela matchen. United-tränaren har fått mycket kritik för det ambitionslösa spel man visat upp under senare tid.

Nu sägs man vilja förstärka truppen och den engelska klubbledningen sägs nu har blickarna riktade mot Sevillas argentinske mittfältare Ever Banega. Det kommer dock inte att bli någon lätt uppgift. Tidigare har bland annat klubbar som TottenhamEvertonInter och Juventus visat intresse för spelaren och den sistnämnda klubben sägs vara de som har bäst utgångsläge att locka till sig spelaren vars kontrakt går ut i sommar.

Enligt The Sun ska nu Manchester United ha lagt sig in i jakten på spelaren som tidigare spelat i Boca JuniorsValenciaAtlético Madrid och Newell’s Old Boys innan han skrev på för Sevilla 2014.

Sevilla vill behålla Ever Banega

Mittfältarens fina insatser har gjort att flera klubbar är intresserade av Ever Banega men trots att flera storklubbar har ögonen på honom hoppas Sevillas klubbens ordförande att 27-åringen stannar i den andalusiska klubben.

– Vi håller på att förhandla med honom. Vi hoppas och önskar att han stannar i klubben och han vill stanna. Jag tror att Banega har hittat rätt här i Sevilla och förhoppningsvis stannar han i många år framöver. När en fotbollsspelare spelar bra i en stad och en klubb är det bästa att inte ändra på något. Vi har en bra relation med honom och allt känns väldigt bra. Vi är inne i förhandlingar och jag är optimistisk, jag hoppas att båda parterna blir nöjda, säger Castro.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply