bet365

Juventus vill värva Ever Banega från Sevilla

Ever Banega till Juventus?

Under fredagsförmiddagen rapporterar spansk media att Sevillas mittfältare Ever Banega kan vara på väg att lämna klubben för att istället skriva på för Juventus, som jagat spelaren under en längre tid.

Efter att ha återförenats med Unai Emery Sevilla har mittfältaren Ever Banega kommit tillbaka till den fina form som han hade när Boca Juniors sålde honom till Emerys tidigare klubb, Valencia.

Banega är lagets spelmotor och har efter en fin insats i Uefa Super Cup, en form som hållt i sig trots att Sevilla gick flera matcher utan att vinna i början av säsongen. Argentinaren har gjort 3 mål på 9 matcher denna säsong, vilket kan komma att bli hans sista i klubben då hans kontrakt går ut till sommaren. Banegas vara eller inte vara i klubben är en svår fråga för klubbledningen som kommer att ta tag i det hela under vintern.

Even Banega lämnar Sevilla?

Tidigare har inga direkta interessenter visat sitt intresse men under fredagen rapporterar Tuttosport att Juventus ska vara seriösa med att försöka locka till sig 27-åringen. Den italienska storklubben med Massimiliano Allegri i spetsen har inte hittat en riktig ersättare till Andrea Pirlo som lämnade i somras och nu sägs man vilja värva Banega för att fylla upp tomrummet.

Enligt tidningen ska Juventus erbjuda spelaren ett kontrakt med en lön på 2,5 miljoner euro per säsong plus bonusar. Ännu har det inte pratats om någon längd på kontraktet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply