bet365

Lagkamraten: ”De Gea en av världens bästa”

Hyllningskören fortsätter att uttrycka sin beundran för Manchester Uniteds målvakt David De Gea. Näst på tur är lagkamraten Daley Blind som hissar spanjoren till skyarna som ”en av världens bästa målvakter”.

The Red Devils har den här säsongen efter en någorlunda svag inledning, klättrat stegvis i tabellen och befinner sig nu på en tredjeplats i Premier League. Med Champions League som kryper sig allt närmare, har David De Gea vid upprepade tillfället hyllats av allt och alla.

”En av de bästa”
Nu kliver även den holländske lagkamraten Daley Blind in och hyllar sin kompanjon längst bak i startelvan. Spelarna drabbas samman på tisdag när Holland och Spanien spelar träningsmatch.

– David gör ett fantastiskt jobb här den här säsongen. Han är en av de bästa målvakterna i världen för tillfället, säger Blind till ManUtd.com

– Vi är väldigt glada över att han står i målet och han har gjort flera grymma räddningar. Allt beröm går till honom. Han arbetar väldigt hårt och blir bättre och bättre hela tiden.

Tio hållna nollor
David De Gea har hittills hållit nollan vid tio tillfällen den här säsongen, vilket bland annat fått Real Madrids intresse att växa för den forne Atlético Madrid-målvakten.

– Hans sätt att stoppa avsluten är en av hans bästa kvalitéer men du måste också se hur han spelar(med fötterna) och hur han kommer ut på inläggen – det sätt som han har förbättrat sig på är väldigt imponerande. Han har blivit bättre på alla sätt. Tekniken när han förhindrar baklängesmål och spelet vid fötterna – det gör honom till en allround-målvakt och det är en av de bästa sakerna med honom.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply