Mönchengladbach utmanar om U21-löfte

Premier League-klubbarna Liverpool, Manchester City och Manchester United får nu tysk konkurrens om den lovande Burnley-anfallaren Danny Ings.

Den engelske U21-landslagsmannen Danny Ings, 23, har den här säsongen imponerat i bottenklubben Burnley och sitter på ett utgående kontrakt. Redan har flera storklubbar rapporterats vara intresserade av att knyta till sig löftet efter säsongen.

Nn rapporterar dock The Independent att även Bundesliga-klubben Borussia Mönchengladbach ska vara i farten gällande anfallaren.

Borussia Mönchengladbach kan enligt deras uppgifter ta in spelaren för 260.000 pund, och enligt FIFA:s regler, får Burnley rätt att göra anspråk på 90.000 euro för varje säsong som Ings tillbringade i klubben, upp till och med den säsongen han fyllde 21.

Bundesliga-klubben som närmar sig spel i Champions League till nästa säsong, ska också vara ute efter yngre lovande spelare som de kan göra en ekonomisk vinst på i en framtida försäljning. Och där passar anfallaren in som handen i handsken.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply