Juventus alternativ: Oscar eller Witsel

bet365

Italiensk media rapporterar på lördagen att Bianconeri ska vara intresserade av att värva antingen den brasilianske stjärnan i Chelsea, Oscar – eller Zenits mittfältare Axel Witsel.

Juventus är vidare till kvartsfinal i Champions League, med stora möjligheter till vidare avancemang i och med den lovande lottningen mot Monaco. En semifinalplats skulle dels stärka klubbens ekonomiska muskler ytterligare till sommaren, men också bidra till en större attraktion för stjärnorna ute i fotbollsvärlden.

Tuttosport rapporterar idag att Juventus ska skocka iväg scouter till matchen mellan Brasilien och Frankrike på tisdagen. Anledningen ska vara att bevaka stjärnan Oscar, som sägs vara ett intressant inför sommarens transferfönster. Ett uppdrag som ser väldigt svårt ut att utföra för Bianconeri, trots det halvdana förtroendet för 23-åringen från Chelseas manager José Mourinho.

Rejäl prislapp på Witsel
Ett mer troligt alternativ ska istället den belgiska mittfältaren Axel Witsel vara. Belgisk media rapporterar att Zenit-mittfältaren ska vara redo att ta sig vidare till en ny utmaning, även om den ryska storklubben vill sätta en prislapp värt 40 miljoner euro på spelaren.

Juventus ska enligt uppgifterna, som Football-Italia tagit del av, vara redo att erbjuda upp till 20 miljoner euro för 26-åringen.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply