Juanfran skriver nytt kontrakt med Atlético Madrid

Atlético Madrid och Juanfran överens om nytt kontrakt

Enligt MARCA ska spelaren ha skrivit på sitt nya kontrakt och spelaren som planerar att spela karriären ut i klubben kommer stanna i klubben tills 2018.

Juanfran har nu skrivit på sitt nya kontrakt med Atlético Madrid, det rapporterar tidningen MARCA under onsdagen. De båda parterna ska förhandlat fram det nya kontraktet under den senaste månaden då spelaren, tillsammans med sin representant träffat klubbens majoritetsägare Miguel Ángel Gil och sportchef José Luis Pérez Caminero. De båda ska ha kommit överens om att inte ändra längden på kontraktet men spelarens utköpsklausul och lön ska ha höjts.

Högerbacken fyllde 30 tidigare i år och har varit en av lagets mest framstående spelare sen Diego Pablo Simeone tog över tränarposten från Gregorio Manzano vinterna 2011.

Nobbat flera bud

Juanfran är en av de spelare som varit i laget längst och har enligt MARCA tackat nej till flertalet bud. Anledningen ska ha varit att han vill spela resten av sin karriär i den rödvita klubben där han är en av de viktigaste spelarna i truppen och även kan komma att bli en av lagkaptenerna inom kort.

Fem titlar med laget

Juanfran anslöt till Manzanares-klubben under januarifönstret säsongen 2010-2011 och hade då under hela sin karriär spelat som yttermittfältare. Spanjoren fick sitta mycket på bänken då man hade Simão på samma position men tillslut kom chansen när portugisen lämnade för spel i Benfica.

Den första tiden var inte lätt för Juanfran som hade det väldigt svårt att komma in i laget, detta tills Diego Pablo Simeone tog över tränarposten och flyttade ner Alicante-sonen till högerbacksplatsen, en position som han vid ett par tillfällen spelat på under den förre tränaren Gregorio Manzano.

Atlético vill förlänga med flera spelare

Det är inte bara Juanfran som är och har varit på listan över spelare som klubben vill förlänga med. Man vill även förbättra löner och utköpsklausler för spelare som Jan Oblak och José Maria Giménez som haft flera klubbar efter sig det senaste åren, klubbar som erbjudit spelarna en rejäl löneförhöjning.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply