Fernando Torres stannar sannolikt i Atlético Madrid

bet365
Fernando Torres stannar sannolikt i Atlético Madrid
bet365

Nära att komma överens med klubben

Enligt Marca kommer Fernando Torres med största sannolikhet att stanna i Atlético Madrid.

I sommar går Fernando Torres låneperiod hos Atlético Madrid ut. Detsamma händer med hans kontrakt med Milan. På grund av detta har det länge spekulerats om vad som kommer hända med anfallaren under sommarens tranferfönster. Det har sagts att MLS-klubbar slåss om Fernando Torres och att Torres kan gå till Lazio i sommar. Samtidigt har spelaren sagt att han vill stanna i Atlético Madrid. Nu verkar det som att spanjoren får sin vilja igenom.

Enligt Marca talar det mesta för att Torres kommer att stanna hos Champions League-finalisten. Det sägs att klubben och Torres är nära att komma överens om ett nytt kontraktsavtal och på grund av det är det väldigt sannolikt att spelaren kommer att fortsätta att spela i den spanska huvudstaden i höst.

Det uppges att man hade som mål att slutföra avtalet innan finalen av Champions League på San Siro, men att man senare insåg att det skulle bli lugnare för alla parter om man väntade till att finalen var slutspelad.

Enligt källor inom klubben kommer Torres nya avtal att presenteras av Atlético Madrid inom en snar framtid. Det mesta talar för att man kommer med ett officiellt uttalande i början av nästa vecka.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply