bet365

Fernando Torres vill stanna i Atlético Madrid

Fernando Torres vill stanna i Atlético Madrid

Anfallaren vill vara kvar i Atlético Madrid

Fernando Torres har inte levt upp till Atlético Madrids förväntningar under hans lånesejour. Men trots det hoppas anfallaren på en fortsättning i klubben.

Efter Fernando Torres succétid i Liverpool spåddes han en lysande framtid. Men bortsett från stora framgångar i diverse landslagssammanhang så har karriären inte nått upp till den standard som man hade hoppats på. Det blev en flytt till Londonklubben Chelsea men där gjorde spanjoren inga större avtryck, och såldes vidare till Milan. Väl där blev han utlånad till Atlético Madrid i fjol, där han slog igenom för första gången. Nyligen gjorde anfallaren sitt hundrade mål för den spanska huvudstadsklubben, men bortsett från det så har han inte presterat som tränare Diego Simeone hade önskat.

Vill skriva permanent kontrakt med Atlético

Torres sitter på ett utgående kontrakt med Milan och väntas lämna som bosman i sommar. Barcelona har ryktats vilja plocka in anfallaren, men det har verkat mest aktuellt med en flytt till Kina, USA eller Förenade Arabemiraten. Men om 31-åringen själv får bestämma blir det en fortsättning på Vicente Calderón.

– Nu är inte rätt tid att lyssna på bud, inte heller har jag något intresse, jag vill vara i Atlético, säger han till COPE och fortsätter:

– Min framtid är att vinna här. Det är något jag ännu inte gjort. I dag har jag turen att spela där jag vill, jag vet inte till när, men jag vill njuta av varje match.

”Vill spela en ledande roll”

Torres har endast gjort åtta starter i La Liga den här säsongen. Men med tanke på att anfallaren Jackson Martinez lämnade för spel i Kinesiska Super League så har konkurrensen minskat en aning. Han är dock medveten om att det krävs en förbättring för att han ska få stanna kvar i klubben.

– Jag är medveten om att mina prestationer måste bli bättre, jag vill alltid spela 90 minuter, men måste jobba hårt för det. Jag vill spela en ledande roll här.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply