MLS-klubbar slåss om Fernando Torres

Fernando Torres lockar till sig intresse från USA

Fernando Torres ser inte ut att bli kvar i varken Milan eller Atletico Madrid nästa säsong. Nu uppges tre MLS-klubbar vilja knyta åt sig den spanske anfallaren. 

Fernando Torres återkomst till Atletico Madrid har inte blivit som han hoppats, och trots en hyfsat start har spanjoren fått spendera en hel del tid på bänken. 31-åringen, som är utlånad från italienska AC Milan, ser nu ut att återvända till Serie A-klubben efter säsongen. Att det blir något fortsatt spel i Milan är dock inte särskilt troligt, Torres kontrakt går nämligen ut efter den pågående säsongen.

Tre MLS-klubbar jagar

Enligt FutbolMLS ska tre amerikanska klubbar vara ute efter spanjoren. Det är ännu oklart vilka klubbar det rör sig om, men spanska Marca erfar att det är tre toppklubbar det handlar om. Det har tidigare även funnits kinesiska klubbar som visat intresse för Torres, vars karriär gått neråt efter flytten från Liverpool 2011.

Vill stanna i Atletico

Fernando Torres själv uppges vilja stanna i Atletico Madrid, trots att han uppenbarligen inte ses som något förstaval av huvudtränaren Diego Simeone. Just nu finns det dock inget erbjudande på bordet från den spanska toppklubben. Tidigare uppgifter från Goal säger till och med att klubben redan bestämt att man kommer dumpa spanjoren i sommar.

 

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply