bet365

Chelsea-intresse för Yannick Carrasco tvingar Atletico Madrid att agera

Chelseaintresse för Yannick Carrasco tvingar Atletico Madrid att agera

Klubben vill förlänga

Atletico Madrids Yannick Carrasco har väckt intresse hos bland annat Londonklubben Chelsea efter att ha visat upp en fin form i den spanska huvudstadsklubben och nu vill Atletico erbjuda anfallaren ett förlängt och förbättrat kontrakt för att försäkra sig om att han stannar.

Atletico Madrid har erfarit en ganska seg start på säsongen men har ändå presterat tillräckligt bra för att ingen skall oroa sig. Som vanligt har det inte varit otroligt många mål gjorda men de viktiga målen görs. Huvudstadsklubben har en hel del spelare som kan kliva fram när det väl gäller och producera fantastiska saker. En av dessa spelare är Yannick Carrasco, Madrids belgiske stjärnanfallare. Han kliver fram i avgörande moment, som i Champions League-finalen, men bidrar även med mycket utanför de direkta anfallen och har kommit att bli en viktig spelare i Diego Simeones trupp.

Den engelska tidningen The Mirror rapporterar om att Premier League-klubben Chelsea sägs vara intresserade av att värva anfallaren, som kom till Atletico Madrid 2015 efter att ha kommit igenom i Monacos b-lag och sedan fått ta steget upp till a-laget. Carrasco representerar även Belgien i landslagssammanhang och har jobbat sig upp genom ungdomslagen för att tillsist hamna i a-laget även där och i den stjärnfyllda belgiska truppen har han lyckats jobba till sig en hyfsat reguljär plats.

Atletico Madrid gillar såklart inte att Chelsea kommer och försöker locka bort Carrasco, då han anses för viktig för laget, och därför har de spanska jättarna beslutat sig för att erbjuda belgaren ett förlängt och förbättrat kontrakt, trots att anfallaren skrev på ett femårskontrakt med en utköpsklausul på 35 miljoner euro när han skrev på för klubben 2015, men spanjorerna vill höja summan på utköpsklausulen ytterligare.

Carrasco rapporteras vara nöjd i Spanien men Atleticos representanter trycker ändå på att få en förlängning igenom för att vara på den säkra sidan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply