bet365

Barcelona konkurrerar med Inter om Matteo Darmian

Barcelona konkurrerar med Inter om Matteo Darmian

Storklubbarna gör upp om högerbacken

Matteo Darmian är Manchester Uniteds högerback som inte är någon favorit hos tränare Jose Mourinho men som får storklubbar som FC Barcelona och Inter att båda vända sina blickar mot Old Trafford och båda klubbarna hoppas på en affär redan i vinter.

Manchester United har en trupp fylld av udda karaktärer och spelare med stor potential som dessvärre inte passar in i nye tränaren Jose Mourinhos spel och taktik. Stora namn som Bastian Schweinsteiger och Morgan Schneiderlin tvingas se sig själva på bänken eller utanför truppen vecka efter vecka då den portugisiske tränaren inte har tillräckligt till övers för dem. En annan som har drabbats av detta är högerbacken Matteo Darmian, som ännu inte har fått en enda minut av Premier League-speltid under Mourinho.

Detta har gjort att ryktena har gått heta kring vad som kan komma att hända med försvararen och flertalet stora klubbar har kopplats ihop med högerbacken, däribland Inter sägs vara otroligt intresserade. Det sägs vara mycket möjligt att en flytt sker redan nu i januarifönstret och United skall vara öppna för såväl försäljning som utlåning, villkor som har fått en annan storklubb att vända blickarna mot högerbacken.

Spanska mediet Mundo Deportivo skriver att FC Barcelona överlägger att lägga in en stöt på Darmian. Enligt uppgifter skall La Ligajättarna ha frågat sig för om högerbacken redan i somras men skall då ha fått enbart kylig respons. Barcelona sägs vara på jakt efter en ny högerback, då Aeix Vidal inte har lyckats fylla Dani Alves plats sedan den brasilianske försvararen lämnade till fördel för Juventus i somras. Darmian har gjort 28 matcher och ett mål i Premier League för Uniteds del.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply