Chelsea-försvararen på plats i Madrid

Filipe Luis nära återkomst

Efter att ha lämnat Atlético Madrid förra året har brasilianaren fått snålt med speltid och väntas nu återvända till Atlético Madrid.

Det som började med ett svagt rykte är nu nära att bli sanning, Filipe Luis ser ut att återvända till Atlético Madrid efter en ettårig sejour i Chelsea, det rapporterar flera spanska medier. Sent på tisdagskvällen publicerades det ett foto på Twitter där spelaren poserar med en Atlético Madrid-supporter på Madrids flygplats Adolfo Suárez – Barajas. Bilden satte fart på rykten om en återkomst för vänsterbacken som var med och vann Copa del Rey 2013 och La Liga 2014 med den rödvita klubben.

  Situationen i Chelsea har inte varit lätt. När försvararen lämnade La Liga för drygt ett år sen var han väldigt optimistisk om sin framtid på Stamford Bridge samtidigt som han skulle komma att tjäna en väldigt mycket högre summa än vad han gjorde hos spanjorerna. Det blev dock inte som han tänkt sig och i princip under hela säsongen fick Filipe sitta på bänken då Cesar Azpilicueta var ohotad på vänsterbacksplatsen.

Möte med Atléticos sportchef Luis Caminero

Under onsdagen läckte det även ut bilder på spelaren när han tillsammans med Atlético Madrids sportchef Luis Caminero träffades på AC Hotel La Finca i en av Madrids förorter. Affären sägs vara på plats inom kort och Filipe Luis kommer att skriva på ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2018.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply