bet365
bet365

Real Madrid jagar Bundesliga-stjärnan

Ricardo Rodríguez ersätter Fabio Coentrão?

Under onsdagen rapporterar den spanska tidningen Marca att Real Madrid ska vara intresserade av att värva Ricardo Rodríguez från Wolfsburg.

Fabio Coentrão vara eller inte vara har varit på tapeten under de två senaste säsongerna och nu drar spekulationerna om en övergång igång på nytt. Spelaren har under den senaste tiden drabbats av skador vilket gjort att han aldrig riktigt kommit tillbaka till högsta form. Trots att portugisen varit fullt frisk har han inte övertygat Real Madrids klubbledning och nu pekar det mesta på att försvararen lämnar den spanska huvudstaden. Spelaren skadade sig för drygt en månad sen då Portugal mötte Italien i en vänskapsmatch, en skada sig för att Coentrão inte kommer att åka med laget på försäsongsturneringen där man besöker Oceanien och Asien. Ytterbacken kommer att vara borta från spel i mellan en och en och en halv månad vilket gjort att båda Rafael Benítez och klubbledningen börjat tänka på att sälja honom och förstärka med en ny spelare.

Vill värva från Wolfsburg

Marängerna har redan flera alternativ på listan över ersättare men det som ska vara mest attraktivt för klubbledningen ska vara WolfsburgRicardo Rodríguez. Trots att klubbarnas presidenter har en bra relation kommer det inte bli lätt för Santiago Bernabéu-klubben att köpa loss försvararen. Rodríguez har kontrakt med Bundesliga-klubben till och med 2019 och har en lön på upp emot 4 miljoner euro.

Det återstår att se om man lyckas knyta till sig spelaren som för ett par månader sen uttryckte sig om viljan att spela i La Liga.

”Jag är beredd att ta nästa steg i min karriär och jag skulle vilka spela i den spanska ligan någon gång i min karriär” berättade han.

 

SE ÄVEN: TOPP 10: Real Madrids tränare sen 2004 i rangordning

SE ÄVEN: TOPP 10: Klubbarna med högst publiksnitt i Europa 2014/2015

SE ÄVEN: TOPP 10: Länderna med flest Champions League-titlar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply