Bekräftar: Yannick Carrasco utesluter flytt – förlänger med Atlético Madrid

Bekräftar: Yannick Carrasco utesluter flytt - förlänger med Atlético Madrid
bet365

Yannick Carrasco bekräftar förhandlingar med Atlético Madrid

Bekräftar efter lördagens 7-1-vinst mot Granada att han aldrig tänkt på att lämna Atlético Madrid för spel i någon annan klubb.

Yannick Carrasco är en spelare som under det senaste året verkligen tagit steget och växt ut till en av de viktigaste spelarna i Atlético Madrid. Belgaren med rötter i Spanien anslöt från AS Monaco sommaren 2015 och har sen dess gått från klarhet till klarhet, något som inte gått obemärkt förbi storklubbar runt om i Europa.

23-åringen vars kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2020 har en utköpsklausul på 40 miljoner och nu drar flera storklubbar i spelaren som i gårdagens vinst mot Granada stod för tre mål och två assist.

Den senaste klubben att intressera sig för Carrasco är Chelsea som ska vara beredda att betala spelarens utköpsklausul men i samma veva erbjöd Atlético ett nytt kontrakt till spelaren, som bekräftar att han stannar hos de nuvarande serieledarna.

– Det är en lögn att jag ville lämna Atlético, jag är lycklig här och fortsätta jobba med laget, sa spelaren under gårdagskvällen till Onda Cero.

Silly Season Sverige var även på plats då belgaren poängterade ännu en gång att han vill stanna i klubben.

– Inget är klar med förlängningen men vi jobbar på det. Jag har kontrakt till och med sommaren 2020 men förhoppningsvis kommer jag stanna ännu längre.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply