Atlético Madrid-stjärnan: ”Ja, jag stannar”

Positiva nyheter flödar på fredagen för den spanska storklubben

Den spanske landslagsmannen Koke har på fredagen förklarat att han inte har några tankar på att lämna Atlético Madrid – trots att Chelsea sagts vara intresserade.

Tidigare under fredagen rapporterade vi på Silly Season Sverige om dagens uppgifter från Daily Telegraph om att Atlético Madrid planerar att rädda sina stjärnor Antoine Griezmann och Koke från Chelsea, genom att erbjuda dem ett nytt kontrakt. Nu kommer dessutom väldigt glädjande kommentarer från en av dessa personer.

Läs artikeln: ”Atlético Madrids plan för att rädda stjärnduon”

Den spanske spelaren Koke, med fyra mål och arton målgivande passningar under säsongen, har nämligen nu gått ut och slagit fast att han inte har några tankar på att byta klubbadress i sommar. Ett besked som givetvis är till stor glädje för klubbens anhängare.
– Ja, jag kommer att spela här, berättade stjärnan för AS i fråga om det var 100 procent säkert att han skulle stanna.
– Felipe Luis är mer än en lagkamrat, han är en vän, så han skulle vara välkommen här, fortsatte stjärnan som svar på uppgifterna som länkat honom till Chelsea.

”Vi kommer att sluta trea”

Atlético Madrid ligger för närvarande på en tredje plats i La Liga och går mot en ny säsong i Champions League. Med fyra poäng ner till Valencia säger Koke att Diego Simeones lagbygge är på väg att genomföra en lyckad säsong.
– Jag skulle ge vår säsong en nia av tio om vi slutar trea. Vi tog oss till kvartsfinal i Champions League och semifinalsrundan av Copa del Rey. Och om vi slutar trea så har vi uppnått våra mål. Och vi kommer att sluta trea.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply