Uppgifter: Premier League-klubb närmar sig De Bruyne

Metro hävdar att The Red Devils kan få till en affär för stjärnan

Kevin De Bruyne fortsätter givetvis vara väl omtalad i medierna. Nu rapporterar brittiska Metro att Wolfsburg-stjärnan närmar sig en övergång till Manchester United.

Sagan om den belgiske stjärnan Kevin De Bruyne fortsätter. Spelaren som slagit igenom rejält i Wolfsburg den här säsongen har som ett brev på posten länkats ihop med storklubbar som Bayern München, Paris Saint-Germain, Manchester City och Manchester United. Nu rapporterar Metro att den sistnämnda ligger bäst till i jakten.

”Vet ej vad som händer”

Enligt deras uppgifter ska nämligen The Red Devils närma sig en affär för stjärnan. Men det lär kosta för Premier League-klubben, då Wolfsburg sägs hålla ut för en summa på 58,1 miljoner pund för att sälja den forne Chelsea-spelaren. Kevin De Bruyne själv har dock inte avslagit möjligheten till att lämna Wolfsburg i sommar.
– Vad som händer i sommar vet jag inte. Som spelare är det korkat att säga att man kommer att stanna och sen kommer någon storklubb in och erbjuder Wolfsburg en massa pengar som de vill ha och säger till en att man kan gå, eller något liknande, säger De Bruyne till Eurosport.
– Jag är väldigt lycklig här och jag tror att jag kommer att spela här nästa säsong, men jag kan inte garantera dig det till 100 procent.

Andra uppgifter i Daily Mirror

Dessa uppgifter, gällande att Manchester United ska ligga bäst till, går dock helt emot det som Daily Mirror rapporterade under gårdagen. Den tabloiden hävdade att rivalen Manchester City var på väg att genomföra en värvning av profilen för 35 miljoner pund – en värvning som skulle finansieras genom försäljning av Stevan Jovetic till italienska Inter.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply