Portugisisk landslagsman ser ut att lämna England

Nani får med största sannolikhet ingen ny chans i United

The Telegraph rapporterar att Manchester United är beredda att göra sig av med Nani, när han efter säsongen återvänder från sin sejour på lån i Sporting Lissabon. 

Inför den här säsongen valde 28 år gamla Nani från Portugal att återvända just dit för spel i Sporting Lissabon. Detta i hopp om att hitta tillbaka till den fina form, som en gång i tiden fixade honom ett kontrakt hos United. Säsongen har sett till sin helhet för Nani varit godkänd, då han stått för tio fullträffar och åtta assist (alla turneringar inräknade), samtidigt som laget för tillfället placerar sig på en tredjeplats i Portugese Liga. Trots de fina prestationerna, ser det dock inte ut som att han får återvända till Manchester i sommar.

Uniteds nyförvärv gör en återkomst allt svårare

Det är inte bara 28-åringens spel som detta hänger på, däremot. Under säsongen har nämligen också Ashley Young spelat oväntat bra i de röda från Manchester, och därför tagit en ordinarie plats i startelvan. Något som i samband med att Memphis Depay under våren köpts in kommer betyda att det inte längre finns plats på Old Trafford för den tidigare supertalangen från Portugal till nästa säsong.

Turkiet ser just nu ut att bli nästa destination

Var Nani nästa säsong kommer spela, återstår ännu att se. Uppgifter från Transfermarkt säger däremot att ett flertal storklubbar redan nu har påbörjat jakten på honom. Däribland AS Roma, AS Monaco och den turkiska storklubben Galatasaray, som just nu uppges ligga bäst till i hoppet om en signatur av yttermittfältaren.

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply