United, Arsenal och Liverpool slåss om Ayew

bet365

Flera toppklubbar i England rapporteras slåss om Andre Ayews signatur i sommar.

Andre Ayew förväntas lämna Ligue 1 i sommar och ett antal Premier League-klubbar, bland annat Arsenal, Manchester United och Liverpool förväntas slåss om 25-åringens signatur.

Det är Daily Star som idag rapporterar att Liverpool, Arsenal och Manchester United kommer att kämpa om Andre Ayews signatur under det kommande transferfönstret. 25-åringen som för nuvarande spelar i Marseille, förväntas lämna Ligue 1-klubben då de gått ut och bekräftat att de inte har råd att behålla spelaren. Klubbpresidenten Vincent Labrune har tidigare gått ut och sagt att ”Vi kan inte behålla Ayew. Han är en väldigt viktig spelare för OM men vi kan inte erbjuda honom de pengarna som klubbarna i England kan”. Ayew som imponerat för sitt Marseille under andra halvan av säsongen har stått för sex mål på de senaste elva matcherna och har med två matcher kvar på säsongen stått för totalt nio mål och fem assist.

Läs artikeln:  PL-klubbar på jakt efter Ayew

Lämnar på Bosman i sommar

Ayew, vars kontrakt går ut i sommaren, förblir en av de hetaste Bosman-kandidaterna under kommande transferfönstret. Listan över klubbar som rapporteras vara intresserade av den 25-åriga ghananen är lång, och bland annat Evertons och Newcastle rapporteras ha varigt i kontakt med yttern. Dock förväntas Premier League-toppklubbarna och främst Liverpool, Arsenal och Manchester United leda jakten över ghananen som beräknas kräva en lön på tre miljoner pund om året.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply