bet365

Atlético Madrid nära belgisk talang

Enligt den tidningen AS förhandlar de spanska ligamästarna med Anderlecht om en övergång.

Atlético Madrid har intensifierat jakten på Anderlechts mittfältstalang Youri Tieleman. För ett par dagar sedan avslöjade tidningen att den spanska huvudstadsklubben ville värva antingen Tieleman eller Málagas Ignacio Camacho och nu har man alltså valt att sikta in sig på Tieleman.

Den 17-årige mittfältarens kontrakt går ut med Anderlecht 2016 och har ett förslag om förlängning på bordet som sträcker sig över ytterliggare fem år men den spelarens intentions sägs vara att skriva på för Atlético. Tieleman sägs ha varit i den spanska huvudstaden under tisdagen för att se Atléticos match mot Real Sociedad och därefter samtala med klubben för att försöka komma överens om det personliga kontraktet.

Man har fortfarande inte kommit helt överens med spelaren med Atléticos representanter sägs ha lämnat mötet med en övertygelse om att Tielemans kommer att spela i den rödvita klubben nästa säsong. Mittfältaren ryktas vara den nästa på sin position i sin ålder i den europeiska fotbollen och förutom att han spelar i det belgiska U21-landslaget har han även en odiskutabel startplats i Anderlechts elva. Tielemans har stått för en fin säsong i Champions League och Atlético sägs ha följ spelaren på plats under flertalet matcher denna säsong.

Simeone och Atlético är övertygade om att spelaren kommer att flytta till Madrid nästa säsong och bli en av de bästa mittfältarna i Europa om några år.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply