bet365

Liverpool lägger bud på Chelsea-mittfältaren

Liverpool lägger bud på Ramires

Uppgifter till den brittiska tabloiden Daily Mirror menar att Liverpool kommer att lägga en stor summa för att köpa loss mittfältaren.

Liverpool sägs leta efter mittfältare att värva inför nästa säsong. Årets trupp har lämnat mycket att önska och nu vill man få in en stor förstärkning till nästa säsong. Enligt uppgifter från brittisk media vill man värva Chelseas mittfältare Ramires. 28-åringen kan lämna London-klubben och kan nu komma att lämna Jose Mourinhos lagbygge.

Brendan Rodgers sägs gilla spelaren väldigt mycket och man kommer inom kort att göra en kraftansträngning för att övertyga spelaren om en flytt. Trots de positiva tankarna hos Liverpool kommer det bli svårt att övertyga Chelsea-mittfältaren om en flytt då klubbledningen inte har någon alls intention att sälja spelaren.

En av nycklarna till en potentiell övergång sägs vara om Liverpool tar sig till Europaspel den kommande säsongen. För tillfället ligget man på en femteplats som innebär spel i Europa League men på samma poäng som Tottenham och det kan bli så att man tappar några tabellplaceringar innan säsongens slut.

Ersätta Gerrard

När Steven Gerrard lämnar Anfield-klubben efter säsongen vill klubben få in ett par mittfältare för att försöka fylla luckan som Gerrard kommer att lämna efter sig. På listan över ersättare till klubb-legendaren har man flera namn som man kan tänka sig att värva. Brittiska talkSPORT skriver att man även kan tänka sig att värva James Milner, Sami Khedira, Yohan Cabaye, Koke eller Moussa Sissoko om inte Ramires skulle anlända.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply