Nasri kan lämna Manchester City

bet365

Dagens Daily Mirror uppger att Sami Nasri kan komma att lämna City efter utbrottet i början av mars.

Samir Nasris tid i Manchester City ser ut att komma till sitt slut. Enligt Daily Mirror kan mittfältaren komma att lämna efter senaste tiden händelser. Rapporter från England menar att Samir Nasri ska ha lämnar Etihad Stadium rasande efter att ha lämnats utanför truppen mot Leicester den 4:e mars tidigare i år.

Fransmannen deltog inte heller i den kommande förlusten mot Burnley men inför matchen mot Barcelona var hans tillbaka på planen. I mötet med den katalanska storklubben tog det dock bara en halvlek innan han blev utbytt efter en brutal tackling på Neymar som borde gett honom rött kort. Han lämnades även utanför truppen i vinsten mot West Bromwich men spelade de sista 13 minuterna i måndagens förlust mot Crystal Palace.

Nu ryktas det att den föredetta Arsenal-spelaren är en av de största orsakerna till Citys dåliga resultat under den senaste tiden. De uteblivna resultaten har gjort att man ligger långt efter Chelsea i kampen om Champions League-titeln.

Manchester City sägs nu vara beredda att erbjuda Nasri och Dzeko plus pengar för att köpa Juventus franske mittfältare Paul Pogba.

Slutat i landslaget

Den franske mittfältaren har även slutat i landslaget. Detta efter en dispyt med landslagstränaren Didier Deschamps förra året. Spelarens flickvän Anara Atanes har även gått till attack mot Deschamps via sociala medier och menat på att han är en falsk person. Rapporter till engelsk media menar att Frankrikes landslagstränare skulle komma att stämma men Atanes har själv skrivit via sin Twitter att hon inte tagit emot något.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365