Arsenal och Chelsea gör upp om serbisk jättetalang

bet365

Luka Jovic på London-klubbarnas radar

Daily Mail skriver under måndagen att flertalet klubbar är intresserade av Röda Stjärnans anfallstalang Luka Jovic och att 17-åringen kan vara positiv till flytt till England.

Flera storklubbar runt om i Europa har ögonen på Röda Stjärnans 17-årige anfallstalang Luka Jovic. Spelaren kallas även för ”den nye Radamel Falcao och har denna säsong gjort tre mål på de inledande fyra matcherna i den serbiska ligan.

Jovic är Röda stjärnans yngste målskytt genom tiderna efter att ha gjort mål mot Vojvodina i sin debutmatch 2014. Den serbiska klubbens sportchef Zvezdan Terzic säger att spelaren kan komma att bli en av de bästa anfallarna i Europa samtidigt som han jämför Jovic med Radamel Falcaos spelstil.

Tidningen skriver även på sin hemsida att Röda Stjärnan ska ha nekat ett bud på två miljoner pund förra sommaren då Atlético Madrid ska ha varit intresserade av att köpa loss anfallaren. Röda Stjärnan värderar spelaren till sex miljoner pund och man kommer med största sannolikhet inte att vika sig för något storlag. Även Arsenal ska ha visat intresse för målgöraren och man ska ha lagt ett bud på tre miljoner pund.

Tottenham, Arsenal, Chelsea, Ajax och Benfica följer den serbiske U18-landslagsmannen som har en plats i Röda Stjärnans A-lagstrupp.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply