Fenerbahce-anfallaren kritisk till bänkning

Robin van Persie kritiserar tränarens beslut

Den före detta Arsenal-spelaren säger till Lig TV efter matchen mot Bursaspor under söndagen att han är väldigt besviken över att få inleda matchen på matchen.

Sen flytten från Manchester United till Süper Lig och Fenerbahce har det inte gått helt som Robin van Persie tänkte sig. I ligaspelet har det blivit två mål på fem matcher men holländaren har endast startat tre av matcherna, vilket den före detta Arsenal-spelaren inte är särskillt nöjd med. Efter matchen mot Bursaspor i helgen intervjuades han av Lig TV och berättade att han kunde ha spelat från start.

– Jag är inte nöjd, säger anfallaren till tv-kanalen.

Van Persie hade ingen vidare bra säsong i Manchester United förra året och har nu sökt lyckan i Turkiet.
– För att vara ärlig, jag är inte nöjd med att jag fick starta på bänken. Jag är fullt frisk, känner mig väldigt bra fysiskt och jag skulle kunna spela 90 minuter, säger van Persie.
Tränaren Vítor Pereira valde att byta in van Persie i minut 77 och tre minuter senare gjorde holländaren det avgörande målet som betydde 2-1 med tio minuter kvar av matchen.
– Det enda rätta svaret jag kunde ge var det som jag gav: att hälpa laget till segern, säger van Persie.