bet365

Ancelotti nära att lämna Real Madrid

Klubbdirektören osäker på Ancelottis framtid

Säger till spanska Diario AS att det är för tidigt att uttala sig om italienarens framtid och att ingenting är bestämt.

Carlo Ancelottis tid i Real Madrid kan komma att vara över. Efter att ha vunnit Copa del Rey och Champions League förra säsongen ser italienaren ut att lämna klubben efter att denna säsong inte varit lika framgångsrik. Man inledde ligan på ett väldigt bra sätt där man endast förlorade två matcher innan vinteruppehåller men därefter har det inte sett lika ljust ut. Efter att man vunnit FIFA Club World Cup i Marocko där man slog San Lorenzo i finalen har man fyra förluster och två oavgjorda på kontot vilket gjort att man halkat efter Barcelona i striden om ligaguldet.

Under söndagskvällen slog man Espanyol på bortaplan med 1-4 men det hjälpte inte då Barcelona slog Atlético Madrid med 0-1 i den spanska huvudstaden vilket gjorde att man vann den spanska ligan med en match kvar att spela. Ancelotti fanns inte med på bänken efter att ha fått två matchers avstängning i förra omgången då han gjorde sarkastiska gester mot domarteamet, något som inte uppskattats av klubbledningen.

Ancelotti kan lämna efter säsongen

Efter gårdagens match intervjuades den gamle storspelaren tillika klubbdirektör Emilio Butragueño av spanska Canal+ och han var kort i orden när Ancelottis framtid kom på tal.

– ”Det är varken rätt tid eller plats att göra det just nu. Vi har en match kvar att spela och vi måste förbereda oss för det vi har framför oss” berättade han för tv-kanalen.

Butragueño passade även på att analysera säsongen samtidigt som han gratulerade Barcelona till ligaguldet.

– ”Jag vill gratulera Barcelona som gjorde det väldigt bra i andra halvlek. Vi gjorde vad vi var tvungna att göra och fick med oss ett bra resultat, vilket var vår plikt, men det räckte inte. Vi spelar för att vinna men när det inte går vägen är vi inte glada. Denna veckan förtjänade vi att vinna mot både Valencia och Juventus men vi hade ingen tur. Vi ansträngde oss extremt mycket men lyckats inte nå våra mål.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365