bet365

Allegri: ”Därför värvar vi Mandzukic”

Juventus-tränaren bekräftar värvningen från Atlético Madrid

Nyligen kom rapporterna om att den kroatiske landslagsmannen Mario Mandzukic lämnar Madrid för Turin. Nu har den italienske taktikern Massimiliano Allegri bekräftat Juventus senaste nyförvärv.

Det var tidigare den här veckan som rapporter gällande att Carlos Tevez skulle vara på väg hem till Argentina för spel med Boca Juniors, som Juventus jakt på Mario Mandzukic intensifierades. Och för bara några dagar sedan stod det skrivet i stjärnorna, enligt flertalet rapporter, att den kroatiske stjärnan skulle skriva på för Bianconeri.

”Han har det vi letar efter”

Nu har vi fått en bekräftelse på storklubbens nyförvärv från Atlético Madrid från managern Massimiliano Allegri.
— Vi har signat Mandzukic för han har det som vi letar efter. Han är en utmärkt spelare och jag är riktigt glad, säger han till SKy Sport Italia under gårdagskvällen.
— Mandzukic är en spelare på internationell nivå, han har gjort mål i alla typer av tävlingar som han deltagit i och han kommer göra bra ifrån sig i Italien.

Den tidigare Bayern München-anfallaren fick med andra ord bara spela en säsong med Madrid-klubben på Vicente Calderon. Den säsongen fick huvudstadsklubben glädja sig åt tjugo gjorda mål av den kroatiske landslagsmannen. Atlético Madrid slutade på en tredjeplats i La Liga och tog sig fram till kvartsfinal i Champions League, där rivalerna Real Madrid blev för svåra.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply