Uppgifter: Förhandlingarna mellan PSG och italienaren har brutit samman

Thiago Motta ser ut att lämna PSG

Den italienske mittfältaren har under våren förhandlat med PSG om ett nytt och förbättrat kontrakt. Men nu kommer uppgifter om att diskussionerna brutit samman och att Motta kan vara påväg bort från Frankrike.

Thiago Motta, Marco Verratti och Blaise Matuidi. Där har ni en  samspelt trio som bildat en fruktad diamant på mittfältet i både Ligue 1 och Champions League för sitt PSG. Nu kan triangeln vara påväg att brytas upp. Marco Verratti har under våren ryktats vara på gång till bland andra Real Madrid, men mycket talar för att den ettrige playmakern stannar i PSG.

Istället handlar de senaste uppgifterna om den andre italienaren, Thiago Motta.

”Förhandlingarna avbrutna.. vi avvaktar framtiden”

Thiago Motta och hans agent har varit i förhandlingar med PSG under den senaste tiden men all diskussion sägs nu ligga på is. Det är Mottas agent som uttalat sig på sociala medier angående sin klients framtid i den franska huvudstaden.
– Förhandlingarna avbrutna… vi avvaktar framtiden, skrev Mottas agent, Alessandro Canovi, på Twitter.

När Canovi blev intervjuad av franska RMC tillade han ytterligare en sak.
– Motta kommer inte att ge något annat förslag till PSG. Det finns alltför många i klubben som inte anser att Motta är en nyckelspelare för laget.

Intressenter för Motta finns det gott om

32-åringen, som kom till PSG från Inter under sommaren 2012, har under veckan varit i Madrid tillsammans med sin agent för att diskutera en eventuell flytt till en av hans före detta klubbar, Atletico Madrid.

Även Inter och Valencia håller noga koll på Mottas situation.

Den defensiva mittfältaren, med 23 A-landskamper för Italien på meritlistan, har under året spelat 38 matcher för sitt PSG, alla tävlingar inkluderade, och har gjort fyra assist för den franska toppklubben. Motta har ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt med PSG.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365