Allt fler klubbar utmanar om John Guidetti

Sedan tidigare har Lazio och Hellas Verona bekräftats

Den svenske U21-landslagsstjärnan John Guidetti fortsätter att locka till sig klubbarnas intresse ute i Europa. Nu rapporterar Tuttosport att Premier League-duon Everton och Stoke, italienska Udinese och Ligue 1-duon Lyon och Marseille är intresserade.

Den sköna starten på U21-EM för det svenska landslaget med 2-1-seger över förhandsfavoriterna Italien har börjat löna sig på transfermarknaden. Åtminstone för den klubblöse anfallaren John Guidetti som efter en skön höst och problematisk vår nu lämnat Celtic och dessutom fått kontraktet att löpa ut med Manchester City. Det var också han som satte dit förlösande 1-1-målet i torsdags mot italienarna.

Tidigare i veckan bekräftade spelarens agent att det finns intresse från bland annat Lazio och Hellas Verona. Samtidigt har uppgifter även nyligen sagt att Serie A-klubben Udinese är intresserade av svensken. Nu kommer uppgifter om utländskt intresse från både England och Frankrike.

Flera klubbar intresserade av svensken

Uppgifterna kommer från Tuttosport och hävdar att den franska toppduon Lyon och Marseille ska vara sugna på att plocka in den svenske talangen, men även Premier League-klubbarna Everton och Stoke. Enligt uppgifterna ska det också finnas intresse från Bundesliga, även om ingen specifik klubb nämns vid detta tillfälle.

Sverige spelar nästa match i U21-EM redan imorgon, söndag, när England väntar i en ny viktig gruppspelsmatch.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply