AC Milan kan värva Alvaro Arbeloa

AC Milan kan värva Alvaro Arbeloa

Vänsterbacken kan gå på en bosmantransfer

Real Madrids trogne vänsterback Alvaro Arbeloa, som tillbringade närmare tio år i klubben på seniornivå, lämnar klubben som en bosman och nu kan AC Milan svepa in och locka till sig den stabile försvararen.

Alvaro Arbeloa har tillbringat större delen av sin karriär i Real Madrid. Som den mest framgångsrika fotbollsklubben på planeten så är det inte svårt att förstå att man väljer att stanna där om möjligheterna och efterfrågan finns. För Arbeloas del blev det närmare tio år inom den professionella seniordelen av klubben men vänsterbacken tillbringade redan som ung tid i Real och har jobbat sig upp från C- och B-laget i Madridklubben för att till sist lyckas kriga sig till en startplats och efter allt som åren har gått har Arbeloa blivit något av en ikon i klubben.

Med Los Merenguestruppen har Arbeloa fått vinna det mesta som går att vinna på klubbnivå. Det har blivit såväl La Ligavinst som Copa del Rey– och Champions Leaguevinster. Men nu är det slut. TMW rapporterar om att Arbeloa tar avsked från Real Madrid och lämnar klubben på en fri transfer, en bosmantransfer. Den 33årige vänsterbacken, som tidigare även har spelat i Deportivo La Coruña och Liverpool, är för tillfället klubblös men den italienska storklubben AC Milan sägs vara intresserade av spanjorens tjänster. Det sägs att spelaren är i förhandlinngar med Milan och det talas om ett ettårskontrakt som även skall inkludera en möjlighet att få det förlängt över ännu en säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply