James Rodriguez sugen på flytt till Premier League

Rodriguez uppges vilja flytta till England

James Rodriguez har inte gjort någon större succé sedan flytten till Real Madrid för två år sedan. Nu uppger Marca att mittfältaren är ute efter ett nytt äventyr. Nästa station: Premier League. 

Efter att ha gjort stor succé VM 2014 betalade Real Madrid cirka 800 miljoner kronor för att knyta åt sig den dåvarande Monaco-mittfältaren James Rodriguez. Två år har gått sedan dess och ska vi tro spanska Marca kan colombianen vara på väg bort igen. Enligt tidningen ska 25-åringen precis som många andra stjärnor vilja flytta till Premier League.

Real Madrid villiga att släppa?

Real Madrid väntas under den nye tränaren Zinedine Zidane bygga om laget rejält. Något som talar för att Rodriguez, som inte alltid hade fransmannens förtroende förra säsongen, kan vara en av de spelare som är tvungen att flytta på sig.

United intresserade

Stämmer ryktet kommer förmodligen flera klubbar vara intresserade. Men av en av de som redan nämns är Manchester United, som inte verkar vara nöjda med att redan ha värvat Zlatan Ibrahimovic och Henrikh Mkhitaryan. Frågan är hur mycket pengar som kommer finnas kvar i Manchesterklubbens plånbok om man dessutom skulle lyckas landa Paul Pogba. Som envist kopplas ihop med klubben.

James Rodriguez var inte en av de spelarna som togs ut till Colombias OS-trupp – hela den kan ni dock SE HÄR.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply