Barcelona ute efter Paris Saint-Germains Veratti?

Ryktas bort från PSG efter bråket med tränaren

Marco Veratti uppges vara missnöjd med sin situation i Paris Sait-Germain och nu har rykten tagit fart om att Barcelona är intresserade att värva italienaren. 

Marco Veratti har de senaste säsongerna varit en viktig kugge i PSG:s lagbygge, men efter att han blivit utbytt den senaste matchen ska ett bråk mellan honom och tränaren Unai Emery tagit fart.

– Vad är det här? Är jag dålig? Har jag sagt något? påstås vara vad Veratti skrek åt Unai Emery efter att ha blivit utbytt i lagets senaste 0-0-match mot Marseille.

”Visar karaktär”

Enligt fransk media ska en konflikt ha uppstått mellan spelaren och tränaren, något dock Emery själv förnekar.

– Det är normalt att spelare blir arga och jag tycker inte att det är en dålig sak. Det visar karaktär och att han vill vara kvar på planen för att hjälpa sitt lag till en vinst. Men i slutändan är det ändå jag som tar de där besluten, säger Emery som gjort sig känd för att coacha med ett yvigt kroppsspråk.

Men nu kan alltså Marco Veratti hamna i Barcelona, i alla fall om man får tro spansk media. Diario Sport menar att Barca ska vara intresserade av att lägga vantarna på den 23-årige italienaren. Tidigare har det även ryktats om att Barcelona är intresserade av en annan PSG-spelare efter att Iniesta skadat sig i den senaste matchen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply