Manchester United ute efter ”nye Ronaldo”

Benficas supertalang het på marknaden

Goncalo Guedes ses just nu som en av de största talangerna. Något som intresserat Manchester United och andra Premier League-klubbar.

Han är bara 19 år (fyller 20 i november) men ses redan nu som en av de större talangerna i Fotbollseuropa. Goncalo Guedes har dessutom redan hunnit att bidra till Benfica. På två säsonger har yttermittfältaren redan vunnit två ligatitlar med Lissabon-klubben.

Manchester United, som fått en tuff start på säsongen, är ute efter förstärkning på mittfältet, trots att man redan har en viss Paul Pogba där. Tidigare har det dock varit tal om mer etablerade, som bland annat Luka Modric.

”Enig hyllningskör”

Nu verkar dock Manchester United sikta in sig på mindre kända spelare, och då har Gonzalo Guedes namn dykt upp. Och det finns många anledningar till det. Förutom de två ligatitlarna med Benfica på två säsonger har en nästintill enig hyllningskör i Portugal kallat honom för den näste Ronaldo, något som självklart bådar gott.

Varken Manchester United eller Benfica har i dagsläget valt att kommentera ryktena om en eventuell övergång. Men rapporter från Portugal berättar att Manchester United scoutat 19-åringen två gånger de senaste veckorna. The Daily Mail skriver att representanter från båda klubbarna redan fört samtal, något som dock inte kan bekräftas.

Förutom Manchester United uppger även Sky Sport att Arsenal och Chelsea ska vara intresserade av att värva portugisen.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365