Memphis Depay till Roma?

Talangen kan lånas ut till Roma

Manchester United har det tufft i Premier League just nu. Såpass tufft att man i Roma hoppas kunna locka över holländaren till klubben på lån.

Senast Manchester United plockade en trepoängare i Premier League var över en månad sedan när man besegrade Leicester City med 4-0 på Old Trafford. Sedan dess har man släppt in fem mål på tre matcher och bara gjort ett, varav fyra av dessa insläppta mål kom på Stamford Bridge den senaste matchen.

Inte gjort mål på åtta timmar

Bland annat har svenske Zlatan Ibrahimovic haft det tufft. Den förre Paris Saint-Germain-spelare fick en flygande start i klubben. Men nu har han inte gjort mål på nästan åtta timmar, eller 500 minuter, och har blivit rejält sågad i brittisk press.

En som har haft det minst lika tufft är Memphis Depay och nu hoppas den italienska ligatvåan kunna locka över holländaren till klubben. Det är italienska Calciomercato som skriver att Roma ska försöka låna spelaren under våren.

– Målet verkar vara att låna Depay under våren, och kanske till och med försöka fixa en köp-option på honom, rapporterar den italienska sajten.

Den 22-årige anfallaren har dessutom haft det extra tufft att ens få speltid i år då en viss Zlatan Ibrahimovic fått mycket speltid, något Roma ska försöka använda till sin fördel för att locka över holländaren.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply