Skytteligan La Liga 23/24 – uppdaterad skytteliga i spanska La Liga!

Skytteligan La Liga - uppdaterad skytteliga i spanska La Liga!

La Liga skytteliga 2023/2024 – vem leder skytteligan i spanska ligan?

La Liga skytteliga 22/23? Vem leder skytteligan i La Liga 2023? Vem har gjort flest mål i La Liga 2023/24? Vilka fotbollsspelare har gjort flest mål i La Liga denna säsong? Namn som alla tänker på är självklart Robert Lewandowski (2,00), Jude Bellingham (3,50) eller Antoine Griezmann (8,00). Se vinnaroddsen här =>

Skytteligan La Liga 22/23 - uppdaterad skytteliga i spanska La Liga! Han har gjort flest mål den här säsongen!

Lista: La Liga skytteliga 2023/2024 – uppdaterad

Så vem har flest La Liga mål denna säsong? Nedan kommer den aktuella ställningen i skytteligan i fotboll för La Liga i Spanien 2023/2024 och den uppdateras automatiskt. Något som många förmodligen kommer att bli förvånade över är att två spelare dyker upp i topp 10 listan över de som gjort flest La Liga-mål denna säsong. Se vem som vinner skytteligan här =>

# Spelare Lag Vinnarodds
1. Robert Lewandowski Barcelona 2,00
2. Jude Bellingham Real Madrid 3,50
3. Antoine Griezmann Atlético Madrid 8,00
4. Álvaro Morata Atlético Madrid 15,00
5. Juselu Real Madrid 17,00
6. Vinicius Junior Real Madrid 21,00
7. Youseff En-Nesyri Sevilla 34,00
8. Rodrygo Real Madrid 34,00
9. Alexander Sørloth Villarreal 51,00
10. Iago Aspas Celta Vigo 51,00
11. Ante Budimir Osasuna 51,00
12. Gerard Moreno Villarreal 67,00

Vem vinner skytteligan i La Liga? Som det ser så blir det antingen Jude Bellingham eller Antoine Griezmann. Det är Bellingham som är skytteligaledare just nu. Alla tror dock på vara Lewandowski (2,00), Bellingham (3,50) och Antoine Griezmann (8,00) kommer vara de som gör upp om skytteligavinsten. Spelbolagen tror att någon av dess tre kommer att vinna La Liga skytteliga 2023/2024.

Här är hela La Liga skytteliga 2023/2024:

La Liga skytteliga ser ni nedan. Tabellen uppdateras automatiskt.

Se uppdaterade skytteliga odds här => och odds här =>

La Liga skytteliga 2023 - uppdaterad skytteliga i spanska ligan! Han har gjort flest mål den här säsongen i La Liga!

Skytteligan La Liga 2023: Cristiano Ronaldo vs Leo Messi

Vem är bäst av Ronaldo och Messi? Messi vs Ronaldo? Frågan är vem som är bäst av Léo Messi och Cristiano Ronaldo? Just den frågan går det inte att svara på längre. I alla fall inte i i ligaspelet. När det gäller nästa El Clasico så spelas det på onsdag den 28 oktober.

Det är många som vill veta vem som är bäst av Cristiano Ronaldo och Leo Messi trots att de inte spelar i La Liga längre. Kolla in all statistik som finns om kampen mellan Ronaldo och Messi och avgör vem du tycker är bäst av de två. Ta gärna en titt på vår El Clásico statistik så blir det lättare att vem som är bäst av Barcelona och Real Madrid.

Champions League skytteliga genom tiderna

Här hittar du vår lista över Champions League skytteliga genom tiderna som är full av statistik och besvarar frågor såsom vem som gjort flest mål i Champions League genom tiderna, vem som gjort flest mål i CL under en match eller vem som gjort flest mål i CL under en säsong m.m. Just nu pågår en ganska jämn kamp mellan Cristiano Ronaldo och Lionel Messi om den ärofyllda och historiska titeln som förmodligen står sig under en lång tid då de närmaste konkurrenterna som fortfarande är aktiva fotbollsspelare ligger långt efter både Ronaldo och Messi.

Skytteligan La Liga 2023 - vem har gjort flest mål i La Liga? Här är skytteligan i spanska ligan!

Barcelona vs Real Madrid på TV & live stream

Barcelona – Real Madrid, säsongens nästa El Clasico, går nu på onsdag den 28 oktober med avspark kl. 16:15. El Clasico-matchen sänds på CMore.  Du kan även spela och kolla på Barcelona  – Real Madrid hos Unibet via live stream! Se Barcelona Real Madrid live stream gratis och Barcelona Real Madrid live streaming gratis och Barcelona Real Madrid på TV-kanal & TV-tider för mer information.

Så kan du både se och spela på Barca vs Real hos Unibet live stream gratis =>

Läs mer om La Liga

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply