Simon Mignolet: ”Tänker inte på förlängning”

Simon Mignolet vill stanna i Liverpool

Intervjuades av lokaltidningen Liverpool Echo och bekräftade att han inte har några tankar på att förlänga sitt kontrakt med Anfield-klubben.

Jürgen Klopp har fått Liverpool på benen efter att ha ersätt Brendan Rodgers tidigare i höstas och till en stor del känns det som att lugnet i truppen har lagt sig, även om resultaten inte alltid gått lagets väg.

En spelare som vill stanna i klubben är Simon Mignolet som nu är inne på sin tredje säsong i Liverpool. Målvakten har varit ganska kritiserad under sin klubb i Anfield-klubben men spelaren själv säger till Liverpool Echo att han är lycklig och vill stanna under en längre tid.

– En förlängning? Jag har inte tänkt på det, jag är endast fokuserad på våra matcher som är det viktigaste. Jag är lycklig i Liverpool och vill stanna här under en längre tid.

Kritiserad i Liverpool

Simon Mignolet har inte alltid haft det speciellt lätt under sin tid i The Reds. Förra året blev han bland annat kritiserad av Phil Neville efter att Mignolet släppt in ett, enligt Neville, enkelt skott från Phil Jagielka i Merseyside-derbyt förra säsongen. Detta från 30 meter och bollen gick rakt upp i belgarens vänstra kryss.

– Jag är redo för de som kommer kritisera mig nu, eftersom det här är något kontroversiellt, men jag tror att Mignolet hade kunnat göra det bättre, säger Neville.

Det såg otagbart ut, men Sky Sports expert Phil Neville väljer att rikta kritik mot Liverpool-målvakten. Neville ifrågasätter Mignolets teknik, och menar att Mignolet jobbar för lågt och därför får problem med höga skott.

– Jag tycker att han borde tagit skottet. Jag hade velat att min målvakt gjorde det.
– Jag är redo för de som kommer kritisera mig nu, eftersom det här är något kontroversiellt, men jag tror att Mignolet hade kunnat göra det bättre, säger Neville.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply