Stefan Kiessling kan gå till Liverpool

Efter för lite speltid kan han nu välja att byta klubb

Stefan Kiessling har spelat för sitt Bayer 04 Leverkusen i 10 år och är älskad av alla, trots detta kan han nu välja att byta klubb då han anser att han fått för lite speltid efter lånet av Javier Hernandez.

Bayer 04 Leverkusens forward Stefan Kiessling har hintat väldigt starkt om att han har spelat sin sista match för klubben, när han kämpade för att hålla tillbaka tårarna efter att klubben slagit Borussia Mönchengladbach i lördags. 31 åringen är en av flera spelare som är länkade till Liverpool i januari när nya tränaren Jurgen Klopp förväntas förstärka sin trupp.

Kiessling har varit förstavalet i Leverkusen ända sedan han kom till klubben från Nürnberg 2006, men efter att klubben hämtat in Javier Hernandez på lån från Manchester United har han fått se sin spelartid förkortad. Kiessling har bara startat 13 matcher den här säsongen och gjort 5 mål, medans Chicharito har 17 mål på 18 startade matcher. I en intervju efter lagets 5-0 vinst över Mönchengladbach, där han själv gjorde 2 mål och Hernandez gjorde ett hattrick, hade Kiessling svårt att hålla tillbaka tårarna medans han blev intervjuad. Bundesliga går på sin månadslånga paus från och med den 19 december, vilket innebär att Leverkusen spelade sin sista hemmamatch på BayArena tills 30 januari.

”Jag kommer fortsätta tänka på det”

– Jag måste vara ärlig och säga vi får se, säger Kiessling till Sky Sport Deutschland.

– Jag har tänkt mycket på det och jag kommer fortsätta tänka på det. Situationen är såklart den att jag skulle vilja spela – jag har varit här i 10 år och älskar den här klubben och alla vet hur lycklig jag är här. Jag har ett ganska bra förhållande med supportrarna och självklart även med klubben. Jag älskar att spela här och jag älskar klubben och det är överlag en väldigt, väldigt svår situation för mig och alla vet det, fortsätter han.

– Jag har varit här i snart tio år och har alltid spelat och när du sen sitter på bänken så ofta, då går det dig på nerverna, svarar Kiessling på frågan om en flytt till Premier League.

– Jag vill fortsätta spela lite fotboll i slutet av min karriär och det är därför jag måste ge det lite tid och tänka igenom det bra. Jag ska prata med cheferna och se vad den bästa lösningen är, avslutar han.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply