Sexskandal i Frankrike – Djibril Cissé gripen

Djibril Cissé och tre andra är gripna för ett sex-brott

Fyra personer i Frankrike  har gripits för utpressning av Mathieu Valbuena. Djibril Cissé är en av dessa personer som enligt uppgifter har en sex-video på Valbuena och har försökt utpressa honom.

Djibril Cissé var en supertalang en gång i tiden då han hade gjort 70 Ligue 1-mål för Auxerre innan han hade fyllt 23. Han flyttade därefter till Liverpool och sedan vidare till Marseille, Panathinaikos, Lazio, Queens Park Rangers och Sunderland. Men resan har inte varit helt problemfri för Cissé.

Anfallaren har blivit gripen flera gånger för mindre brott och han har även fått kritik för sin inställning i flera av hans klubbar. Den 41-faldiga franska landslagsmannen spelar numer fotboll på den paradis-aktiga ön Réunion, men nu har han ändå hamnat i nytt blåsväder. Han och tre andra personer anklagas för att ha utpressat Mathieu Valbuena med en sex-video.

Nekar till videons existens

Enligt AFP har den franska polisen gripit Cissé medan de tre andra personerna än går på fri fot. En källa nära inredningen nekar att videon ens existerar.
– Det finns inga bevis för att den intima videon faktiskt existerar, säger källan till RMC.

MISSA INTE: Allt du behöver veta inför kvällens avgörande i EM-kvalet.

Det står inte klart om vad Cissé och de andra personerna har varit ute efter eller vad man vill ha av Valbuena. 34-åriga Cissé och Valbuena spelade tillsammans i Marseille mellan 2006 och 2009. Spelarna var i ett uppmärksammat bråk under den tiden, men än är det bara spekulationer i om det handlade om samma sak.

Videon ska innehålla Valbuena som utövaren sexuell akt av något slag.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply