Ancelotti och Guardiola muntligt överens med nya klubbar

Carlo Ancelotti kan gå till Bayern München och Pep Guardiola till Man City

En av världens mest kända tränare står för tillfället klubblös. Trots att han ryktades till Liverpool uppges det istället att han kan ta över Bayern München samtidigt som Bayerns nuvarande tränare Pep Guardiola går till Manchester City.

Pep Guardiola tränar Bayern München och det gör han på bästa sätt. Trots skador på nyckelspelarna Arjen Robben och Franck Ribery går den tyska maskinen som ingen annan. Man radar upp storseger på storseger och man leder både Bundesliga och Champions League-gruppen på ett överlägset sätt.

Även om Guardiola gör det bra med Bayern så ryktas han ständigt iväg från klubben. Det har pratats både om Manchester United men också det engelska landslaget. Ett annat rykte som har florerat i flera månader har också varit Manchester City. Nu kommer nya uppgifter om att Guardiola faktiskt har kommit överens med Manchester City, samtidigt som Carlo Ancelotti tar över Guardiolas gamla jobb i Bayern München.

Muntligt överens med klubbarna

Det är Sport Mediaset som menar att Bayern München redan har kontaktat Ancelotti och att man har en muntlig överenskommelse. Italienaren kommer ändå inte ta över klubben innan Guardiola lämnar sin post, och det uppges hända efter den pågående säsongen.

Spanjoren ”Pep” ska dessutom vara överens med sin nya klubb. Man City ska vilja ha en ny tränare då man anser att Manuel Pellegrini har gjort sitt. Enligt Sport Mediaset kommer Guardiola att ta över Pellegrinis jobb när säsongen är slut.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply