Serge Aurier ska ersätta Aleix Vidal i FC Barcelona

Serge Aurier ska ersätta Aleix Vidal i FC Barcelona

FC Barcelona på jakt efter Serge Aurier

Enligt fransk media ska ytterförsvararen finnas på Barças önskelista då Aleix Vidal är fortsatt utfryst av Luis Enrique tre månader in på höstsäsongen.

Serge Aurier är nästa namn på FC Barcelonas önskelista. Fransmannen som håller till på högerbacksplatsen ska enligt Canal Plus i Frankrike ses som en ersättare till Aleix Vidal som har en och en halv fot utanför den spanska storklubben. Värvningen av Aurier är inte tilltänkt att genomföras förrän nästa sommar men redan nu vill Barça komma överens med 23-åringen vars kontrakt löper ut den 30 juni 2019.

Enligt Canal Plus ska Barça redan ha kontaktat spelarens agent för att presentera ett bud, för att därefter inleda konversationer med spelarens klubb. Ivorianen som gjort 32 landskamper för Elfenbenskusten är ung spelare med lovande framtid men under den senaste tiden har han har problem utanför planen vilket gör att han nu kan lämna Parc des Princes.

Aurier blev tidigare i år avstängd av sin klubb efter att ha förolämpat sin dåvarande tränare Laurent Blanc och lagkamraten Ángel Di Maria. Som om det inte var nog blev han även dömd till två månaders fängelse för våld mot en polisman på ett diskotek.

Den franska huvudstadsklubben ska vara positiva till en försäljning då spelaren framförallt sitter på en hög lön.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply