Sent tapp för Stuttgart mot Genk

Stuttgart fick en tacksam lottning i Europa League när man fick belgiska Genk. Belgarna är ett lag som oftast befinner sig precis bakom Anderlecht, Standard Liege i Belgiska Pro League. Men idag kunde man, genom en sen kvittering, få med sig ett bra resultat till returen.

Precis innan halvtid skulle hemmalaget göra 1-0. Ett inlägg gick fram till Köteles i målet som var skymd, men lyckades få bort bollen förbi Ibisevic. Men olyckligtvis stod Gentner där och tryckte in bollen högt i målet fam till 1-0.

Andra halvlek var ingen glädjepiller och det var mest en transport mot mål. Precis när ingen väntade ett mål kom kvitteringen. Ulreich var ute och cyklade vid ett Genk-anfall i den 91a minuten. Bollen spelades in lågt, tog på en försvarare som ledde till ett öppet mål för Glynor Plet som enkelt kvitterade.

Därmed har Genk en bra chans att avancera i Europa League. Ska Stuggarts rutin avgöra mötet mot flamländarna?