Hypertung förlust för Atletico

Atletico de Madrid tog emot Rubin Kazan i sextondelsfinalen i Europa League. Rubin Kazan har tagit en fin skalp då de för några år sedan slog Barcelona på Nou Camp. Idag mötte de ett Atletico som har drygt 20 raka vinster hemma på Vicente Calderon. Men idag kunde Atletico inte göra mål, eller hålla tätt.

Redan efter fyra minuter kunde samma man som satt 0-1 mot Barcelona göra 0-1 här. Gökdeniz Karadeniz sköt ett skott, via Rondon, som Asenjo klarade. Men på returen dök turken upp och sköt in bollen åt Rubin, redan efter fyra minuter.

Hemmalaget skapade många chanser, Falcao, Adrian och co hade mängder av chanser. Närmst var Falcao och Adrian. Colombianen hade ett volleyskott i ribban måt slutet av matchen och Adrian hade ett, i stort sätt, öppet mål med huvudet men nickade utanför.

Istället skulle Rubin Kazan döda mötet totalt. På övertid hade Sergio Asenjo letat upp sig på en hörna. Men på hörnan kontrade Kazan och Asenjo sprang hopplöst precis bakom innan Orbaiz till slut satte dit 0-2.

Ett tungt möte väntar nästa vecka i Kazan för Atletico. Kan dem vända 0-2 underläget?