Senna hyllar gamla klubben och rivalerna

bet365

Efter 11 säsonger och nästan 300 matcher tog Marcos Sennas Villarreal-era slut och han flyttade inför säsongen till USA för spel i New York Cosmos. 

När Villarreal tar emot Real Madrid på lördgaskvällen har båda lagen full pott efter tre matcher. Villarreal har inte slagit Los Blancos sedan maj 2009 men mittfältsikonen Senna tror att chansen finns när lagen drabbar samman på El Madrigal:

”Jag ser framför mig en match med bra möjligheter för oss,” berättade Senna för AS.

”Madrid är Madrid, men det här är ett farligt Villarreal eftersom dem precis som Real Madrid har vunnit de tre första matcherna på säsongen.”

”Madrid är inte 100% ännu, men det gör dem inte ofarligare. Om du blir övermodig, kommer dem att såra dig oavsett spel eller form, eftersom dem har den kvalitén.”

Dessutom finns chansen att Real Madrids nyförvärv Gareth Bale gör debut i matchen, något som brasilienfödda Senna tror hjälper till att öka motivationen:

”Det är en stor motivationshöjare att möta en spelare som kostade så mycket som Bale, och jag tror att det motivrear dig och gör så att du kommer till matchen med större mod.”

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply