Seger för Seedorf i tränardebuten

Efter den bedrövliga hösten fick Massimiliano Allegri slänga in handduken och Clarence Seedorf plockades in som ny manager. Och i tränardebuten blev det tre mycket viktiga poäng mot Hellas Verona på San Siro. Men det satt långt inne.

Hellas Verona bjöd nämligen upp till strid ochlagen följdes åt, även om Milan var det spelförande laget. Resultatet förblev mållöst i den första halvleken, och den andra halvleken fortsatte länge på samma spår.

Robinho avlossade ett avslut i den 68:e matchminuten som träffade stolpen, och Hellas Verona var samtidigt med i matchen med sina snabba omställningar. Men med cirka tio minuter kvar av matchen kom avgörandet.

Kaká fälldes i straffområdet och domaren blåste i pipan samt pekade på straffpunkten. Där klev Mario Balotelli fram och placerade kyligt in bollen förbi gästernas målvakt till 1-0. Efter det försökte Hellas Verona få till en kvittering, men Milan kontrollerade tillställningen i slutminuterna och vann matchen.