Paris Saint-Germain mosade Nantes

Liga-ettan Paris Saint-Germain tog emot FC Nantes. En match som inte många trodde i förväg skulle vara en svår uppgift för Zlatan och gänget.

Och inte blev det så heller. Nantes avfärdades tämligen enkelt efter bland annat två mål av vår svenske superstjärna Zlatan Ibrahimovic.

Målskyttet öppnades tidigt. Redan i den tionde minuten fick Thiago Silva tag i Edinson Cavanis nickretur och forcerade in 1-0.

Sedan var det inget snack om saken, det var Paris-lagets match. I den 36:e minuten föll Marco Veratti tämligen enkelt, men domaren pekade på straffpunkten. Vem, om inte Zlatan, tog hand om den? Svensken satte säkert lagets andra för kvällen, och sitt 16:e för säsongen.

I andra halvlek var det dags för ännu en med en lite mer defensiv roll att måla. Thiago Motta fick bollen helt fritt och med en halvlös volley fixade han 3-0 i den 51:a minuten.

Efter det frispelade Zlatan Edinson Cavani som gjorde 4-0 i den 58:e, innan svensken själv gjorde sitt 17:e mål i den 64:e minuten. Det betydde 5-0, och det blev även slutresultatet.