Seger för Hamburg mot Hannover

Ett Hamburg utan Rafael van der Vaart skulle ta emot ett Hannover som kom till matchen med fem raka bortaförluster i årets Bundesliga. Det var bortalaget som tog ledningen, men precis därefter tog Hamburg tag i taktpinnen och vann med 3-1.

Szabor Huszti gav Hannover ledningen i den 29e minuten när han bara stal bollen ifrån Tomas Rincon och enkelt placera in bollen bakom Rene Adler. Bara minutrarna efter kom dock en spektakulär kvittering. Ron-Robert Zieler boxade ut en frispark och Milan Badelj sköt ett mycket fint, dippande volleyskott in i mål.

Bara ett par minuter in i andra slog Heiko Westermann ett fint inlägg som Maximilian Beister kunde nå högst på och nicka in. Hakan Calhanoglu satte punkt för matchen med 3-1-målet efter ett fint hemmaanfall då 19-åringen avslutade fint.